In de bloemetjes...

27-06-20: De nieuwe verkeersremmende bloembakken zijn gevuld met vrolijke plantjes. We hopen hiermee de snelheid wat uit het doorgaande verkeer te halen.

 

Voortgang!?

27-06-20: Nieuws over de voortgang van de werkzaamheden aan kades, weg en haven. De laatste stenen zijn gelegd aan de Niesternweg. Wanneer het haventerrein wordt afgemaakt? We wachten het maar af. 

School in Schouwerzijl

16-06-20: Dankzij een stroom- en WiFistoring is het dorpshuis voor het eerst in jaren weer omgetoverd tot een school. Wij zijn flexibel in Schouwerzijl.

 

Schouwerzijl Doet

14-03-20: Ondanks rondwarende virussen heeft een groepje vrijwilligers uit het dorp de gezamenlijke moestuin en -boomgaard aangepakt in het kader van NLDoet. Er is gesnoeid, onkruid gewied, stro gelegd bij de bessenstruiken en nog veel meer.  Dankzij het heerlijke weer konden we samen buiten lunchen.

Laat het voorjaar nu maar komen! 

 

Letters in steen

Weten waarom deze steen bij de brug hangt? Klik HIER

 

Sienemarne

15-03-20: Corona nieuws van Sienemarne:

Het is nog niet bekend wanneer de programmering wordt hervat. In ieder geval zijn dit kalenderjaar alle voorstellingen vervallen. Kijk voor meer informatie op de website van Sienemarne.

 

op de brug...

De mededelingenkast op de brug is te gebruiken voor iedereen die iets te melden heeft voor de inwoners van Schouwerzijl en omstreken.