Schouwerzijl Doet

14-03-20: Ondanks rondwarende virussen heeft een groepje vrijwilligers uit het dorp de gezamenlijke moestuin en -boomgaard aangepakt in het kader van NLDoet. Er is gesnoeid, onkruid gewied, stro gelegd bij de bessenstruiken en nog veel meer.  Dankzij het heerlijke weer konden we samen buiten lunchen.

Laat het voorjaar nu maar komen! 

Sienemarne

15-03-20: Corona nieuws van Sienemarne:

De filmavond van 21 maart is gecanceld. Het is nog niet bekend wanneer de programmering wordt hervat. Kijk voor meer informatie op de website van Sienemarne.

 

Haven en kades

17-12-19: Het waterschap Noorderzijlvest is maart 2019 gestart met het vernieuwen van de kademuren aan de Niesternweg en de haven van Schouwerzijl. De afronding van het project is ernstig vertraagd. De nieuwe bestrating aan de Niesternweg kan pas worden aangebracht door de gemeente na onderzoek aan de bestaande riolering. In de loop van 2020 worden de werkzaamheden aan de weg en vervolgens het haventerrein hervat.

 

op de brug...

De mededelingenkast op de brug is te gebruiken voor iedereen die iets te melden heeft voor de inwoners van Schouwerzijl en omstreken.

 

Letters in steen

Weten waarom deze steen bij de brug hangt? Klik HIER